Image

Збережи чистоту разом із клінінговою компанією WHITE CLEAN

Постійно скаржитеся на те, що в будинку неможливо довгий час зберігати чистоту і лад? Мрієте про те, щоб ваші зусилля, витрачені на чергове прибирання, були гідно оцінені і виправдані? Або просто хочете знайти частину часу, що витрачається на домашні прибирання, і присвятити його собі? Пропонуємо зробити такі мрії реальністю, скориставшись корисними порадами від професіоналів.

 

Як зробити будинок чистішим і затишним: основні рекомендації

Отже, ось із чого варто почати:

  • Дисципліна і контроль. Щоб у домі стало чистіше, доведеться стежити за собою, і для початку поменше смітити. Те саме правило стосується всіх домочадців. Наприклад, маленьких дітей привчити до порядку буде дещо легше, ніж дорослим змінити свої звички. Однак усе це цілком реально.
  • Розподіл обов’язків. Кожному з членів сім’ї можна доручати нескладну роботу. Наприклад, син-підліток, вирушаючи на зустріч із друзями, може захопити з собою і винести пакет зі сміттям. А дочка-школярка легко впорається з витиранням пилу на шафах, столах, комодах, підвіконнях тощо. Тоді на долю мами залишиться набагато менше клопоту, пов’язаного з прибиранням.
  • Створення відповідного настрою. Якщо ви робите прибирання з думкою “за що мені такі муки”, навряд чи це піде вам на користь. Зробіть легку розминку, увімкніть ритмічну музику, думайте про щось позитивне, і прибирати стане легше.
  • Користуйтеся досягненнями прогресу. Йдеться як про сучасні мийні засоби, так і про інвентар. Наприклад, зараз є щітки з довгою ручкою, що дають змогу замітати підлогу, не згинаючись у три погибелі. Або магнітні щітки для миття вікон, що забезпечують ідеальну чистоту і вашу безпеку.

Є ще один секрет: якщо робити звичайні прибирання регулярно і на совість, то в оселі запанує омріяна чистота і порядок. Якщо ж вам це не під силу – викликайте наших фахівців.

  • Інші публікації