Image

Щільні штори, легкі гардини і тюль – усе це допомагає створити затишну атмосферу в домі. І водночас інтенсивно вбирає в себе пил, а також бруд, що надходить з вулиці (коли ви відкриваєте вікна). Ось чому важливо, роблячи прибирання, або затіваючи грандіозне прання вдома, важливо пам’ятати і про догляд за шторами та гардинами.и.

Складність полягає в тому, що такий текстиль досить об’ємний, і часом не поміщається в пральну машину. Якщо тканина щільна і ворсиста, під час намокання вона стає в 2-3 рази важчою. Тому про те, щоб як слід потерти і відіпрати її, і мови не йде. Крім цього, деякі тканини взагалі не рекомендується прати: вони можуть деформуватися, втрачати об’єм, давати усадку, втрачати привабливий зовнішній вигляд тощо. Плюс звичайне прання може не дати бажаного результату: наприклад, деякі плями так і залишаться на тканині. Як же бути в цьому випадку?

 

Хімчистка на дому від клінінгової компанії WHITE CLEAN

Вдале вирішення питання

Один із найкращих варіантів догляду за шторами та гардинами — химчистка. Можна знайти її де-небудь неподалік від будинку, і регулярно віддавати туди замовлення. Або вчинити простіше, викликавши прямо додому фахівців нашої компанії, і обравши послугу професійної хімчистки штор і гардин на дому. Це дає замовнику низку переваг в:

  • Індивідуальний підбір засобів для чищення, залежно від типу тканини і ступеня їх забруднення.
  • Безпека для здоров’я – вашого і ваших домочадців.
  • Гарантія збереження домашнього текстилю.
  • Ефективне видалення будь-яких, навіть застарілих плям, що в’їлися в матеріал.
  • Збереження акуратного зовнішнього вигляду.
  • Економія сил і часу.

Економія сил і часу. Після хімчистки штор і гардин на дому вам не доведеться випрасовувати їх. Видалення плям і чистка від пилу проводяться за допомогою сучасного обладнання, парою. Тому полотна після завершення робіт будуть ідеально рівними і чистими, без складок і заломів.

  • Інші публікації